Friday , December 1 2023

Tânăr de 18 ani băgat în arest pentru că, fără permis, s-a răsturnat cu o mașină pe care montase numere false

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:36 polițiștii  au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Moldovița,  un autoturism marca Skoda Fabia s-a răsturnat, ajungând într-o curte, nu au fost victime, iar conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului.

Joi, olițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au reușit identificarea conducătorului auto, respectiv C. Antonio, de 18 ani, care nu este posesor de permis de conducere. Totodată s-a mai stabilit că autoturismul implicat în eveniment avea montate plăcuțele cu nr. de înmatriculare care  au fost atribuite altui autoturism, iar tânărul le-a montat pe Skoda deoarece a achiziționat mașina pentru dezmembrări fără a avea plăcuțele care i-au fost atribuite.

În urma cercetârilor efectuate s-a stabilit că C. Antonio a condus în noaptea respectivă autoturismul Skoda Fabia pe care a montat plăcuțele cu nr. de înmatriculare ale altei mașini, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie și pe fondul lipsei de experiență și a vitezei neadaptate la condițiile de drum acoperit cu pietriș și în curbă, a derapat și s-a răsturnat cu autotiurismul în curtea unei case.

S-a dispus față de suspectul C. Antonio, în vârstă de 18 ani, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și conducerea unui vehicul neînmatriculat

Vezi si

Astăzi, de Ziua Națională, paradă și expoziție de tehnică militară, cu participarea a sute de militari. Programul manifestărilor

Astăzi se împlinesc 105 ani de la proclamarea la Alba Iulia, de către cei 1228 …