Thursday , August 5 2021

Tânăr de 16 ani, rănit în urma unui salt eșuat cu parașuta de la 1.200 de metri

Duminică, la orele 14:13, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că G. E, în vârstă de 16 ani, s-a accidentat în urma unui salt eșuat cu parașuta.

În jurul orei 14.10, adolescentul, elev al Aeroclubului teritorial ”Grigore Bastan” Suceava, a efectuat un salt controlat de la 1200 metri altitudine, din avionul de tip AN-2  și, deoarece  parașuta nu s-a deschis complet, acesta s-a angajat într-o mișcare de rotație și s-a prăbușit pe sol în apropierea aeroclubului. Din primele verificări a reieșit faptul că persoana în cauză nu a efectuat manevra de eliberare a parașutei de rezervă, conform procedurilor.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care l-a preluat și transportat pe minor la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde, din primele investigații medicale, i  s-a stabilit diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălțime, fiind în afara oricărui pericol.

Vezi si

Percheziții la domiciliul fostului deputat Băișanu, într-un dosar în care este acuzat de șantaj, amenințare și tulburare de posesie

Joi dimineață, procurorii au descins la domiciliul de pe strada 6 Noiembrie din Suceava al …