Sunday , October 1 2023

Sucevean condamnat la 30 de ani de închisoare în SUA pentru că și-a ucis nepoata de trei ani

Emanuel Flutur, un sucevean în vârstă de 33 de ani, stabilit de mai mulți ani în America, la familia surorii sale, a ucis-o în decembrie 2018 pe nepoata sa de numai trei ani. Tatăl micuței se afla într-o cameră alăturată și a auzit țipetele fetiței. Emanuel Flutur l-a înjunghiat și pe acesta și apoi a fugit. Copila a fost transportată la spital, operată, dar  a murit. Ucigașul a fost arestat imediat, a fost judecat pentru crimă și condamnat acum la 30 de ani de închisoare.

OBIECTIV de Suceava a relatat în decembrie 2018 cazul zguduitor al unei fetițe de numai trei ani, Josephina Mia Bulubenchi, care a fot ucisă de unchiul ei, suceveanul Emanuel Flutur. Criminalul, în vârstâ de 33 de ani atunci, locuia în Clinton – Kentucky, la familia surorii sale. Acesta a atacat-o pe micuța Josephina Mia  cu un cuțit. Auzind strigăte, tatăl a alergat în cameră și și-a surprins cumnatul în timp ce îi tăia gâtul fetiței. Ucigașul l-a înjunghiat și pe tatăl acesteia, iar apoi a fugit. Tatăl fetiței a chemat ambulanța, Josephine a fost transportată la spital, a fost operată de urgență, însă a murit.

Acum,  Clinton Circuit Court  din Clinton – Kentucky, Statele Unite, l-a condamnat pe Emanuel Flutur la 30 de ani de închisoare. Trebuie spus faptul că, după ce o bună perioadă a susținut că este nevinovat, bărbatul a recunoscut crima, dar a cerut să fie considerat bolnav mintal.

Josephina Mia

Familia Bulubenchi este o familie care are opt copiii, Josephina Mia fiind cea mai mică. Aceștia mergeau foarte des la biserica din zonă. Corpul neînsuflețit al copilei a fost îngropat în Michigan.

 

Vezi si

 Polițiștii suceveni au intensificat acțiunile de control pe linie silvică. În septembrie au fost depistate 30 de transporturi ilegale și s-au confiscat 500 de metri cubi de lemn fără acte

Doar în luna septembrie polițiștii au identificat peste 30 de transporturi ilegale de material lemnos, …

One comment

  1. Cretinul sucevean oriunde.