Sunday , June 20 2021

Sens giratoriu la ieșirea din Suceava spre Ipotești, în zona fostei Uzine electrice

Aceleași firme care au făcut reparații stradale anii trecuți în Suceava au câștigat licitația din anul acesta. Primarul Lungu a precizat că imediat după semnarea contractului se va trece la plombări în toate cartierele, asfaltări și lucrări de întreținere n prioritățile sunt axul rutier principal, strada Mitropoliei, strada Stațiunii și  strada Luceafărului  

Licitația pentru asfaltarea și întreținerea străzilor din municipiul Suceava a fost câștigată de asocierea formată din firmele sucevene Florconstruct, SUCT, Conbucovina și Autotehnorom. Este de precizat că asocierea formată din firmele sucevene Florconstruct, SUCT, Conbucovina și Autotehnorom a câștigat și precedenta licitație de întreținere a străzilor din municipiul Suceava. „A câștigat oferta cea mai scăzută”, a spus Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Totuși, contractul nu a fost semnat pentru că este o perioadă de contestații care trebuie așteptată. Ion Lungu a spus că pentru suma de 9,92 milioane de lei și a declarat că la licitație au mai fost înregistrate două oferte ale firmei Conrec Botoșani și asocierii Grup Construct Bucovina și Auto Prima Serv, aceasta din urmă fiind descalificată. Cel mai probabil, contractul va fi semnat săptămâna viitoare după depășirea fazei contestațiilor.

Ion Lungu a precizat că imediat după semnarea contractului se va trece la plombări în toate cartierele, asfaltări și lucrări de întreținere, iar prioritățile sunt axul rutier principal, strada Mitropoliei, strada Stațiunii și  strada Luceafărului.

Printre lucrările care vor fi realizate de administrația locală este și cea de amenajare a unui sens giratoriu la ieșirea din municipiul Suceava spre Ipotești, în zona fostei Uzine electrice. Primarul Sucevei, Ion Lungu consideră că este absolut necesar pentru fluidizarea traficului, zona fiind una extrem de aglomerată, mai ales la ore de vârf. (D.P.)

Vezi si

Trei răniți într-un accident la Stroiești. Un autoturism a lovit o mașină parcată

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, un autoturism care rula pe DN 17 a lovit …