Saturday , May 8 2021

Șase copii au fost preluați de DGASPC după ce mama lor a fost băgată la închisoare pentru trafic de minori

Răscol Florentina-Lucica, în vârstă de 33 ani ani, împreună cu concubinul ei au racolat o fată de 16 ani și au constrâns-o să practice prostituția într-un apartament din municipiul Suceava. Femeia, de loc din comuna Ciprian Porumbescu, a fost săltată vineri de acasă de polițiști și dusă la Penitenciarul Botoșani pentru a-și ispăși pedeapsa de 5 ani și opt luni de închisoare

Vineri, 2 aprilie, la ora 16.00, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe Răscol Florentina-Lucica, de 33 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, condamnată la 5 ani și 8 luni de închisoare pentru „trafic de minori”. S-a format o echipă operativă din 2 polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Şcheia, care s-a deplasat la adresa de domiciliu, ocazie cu care a fost identificată persoana în cauză.

Totodată, lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare –  de la Primăria Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

Răscol Florentina-Lucica a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Şcheia la Penitenciarul Botoșani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

În primăvara anului 2019, femeia și concubinul său, Laurențiu Relu Fierar, au racolat o minoră de 16 ani pe care au constrâns-o să practice prostituția într-un apartament din municipiul Suceava.

Banii din activitatea de prostituție ajungeau la cei doi concubini, care publicaseră anunțuri pe diverse site-uri pentru a atrage clienți.  (O.S.)

Vezi si

PTF Vicov – Crasna nu va fi dat în folosință nici în acest an. „P.R.” ucrainean pentru finalizarea unui alt punct de control la Probotești care și acesta stă închis de 11 ani  

Ucraina vrea să finalizeze până pe 24 august – dată la care statul vecin aniversează …