Friday , September 22 2023

Șapte note de 10 la proba de interviu a concursului pentru directori școlari

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat, marți seară, rezultatele primilor candidați care au susținut proba de interviu în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct. Este vorba despre 38 de candidați, dintre care 7 au primit nota 10, doi nu au promovat, unul a absentat și altul s-a retras. Candidatul retras a optat atât pentru funcția de director, cât și pentru cea de director adjunct la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, fiind notat cu 9,8 pentru evaluarea susținută.

Notele de 10 au fost obținute de directorul Adrian Puiu și directorul adjunct al Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, candidații pentru funcția de director la Grădinița cu Program Prelungit ”Așchiuță” Suceava, Școala Gimnazială Berchișești și Clubul Copiilor Fălticeni, dar și candidații pentru cele două funcții de conducere vacante de la Școala Gimnazială Bucșoaia.

Exceptând două note de 7,2 și una de 7,8, toți candidații care au susținut proba de interviu în prima zi au primit note mari și foarte mari.

Interviurile continuă până în data de 26 noiembrie, fiind organizate 8 comisii, a câte 5 membri, pentru evaluarea candidaților. În data de 13 decembrie, candidații care au optat pentru mai multe funcții sau unități de învățământ și au promovat proba interviului își vor exprima opțiunile, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale, după soluționarea eventualelor contestații. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Profesori de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, la cursuri de formare în Suedia și Croația

Opt cadre didactice de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava au participat la mobilitățile …