Saturday , February 4 2023

Ryanair renunță din primăvară la zborurile operate de pe Aeroportul Suceava

Ryanair renunță la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din țara noastră, printre ele numărându-se și cele de la Suceava.

Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroporturile din Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara, informează BoardingPass.ro

Astfel, Suceava rămâne de la finalul lunii martie 2023 fără zboruri pe șase rute operate în prezent de compania low-cost irlandeză:

  • Suceava – Bruxelles CRL suspendată din 25 martie 2023;
  • Suceava – Dublin suspendată din 26 martie 2023;
  • Suceava – Manchester suspendată din 25 martie 2023;
  • Suceava – Milano BGY suspendată din 26 martie 2023;
  • Suceava – Roma CIA suspendată din 26 martie 2023;
  • Suceava – Treviso suspendată din 23 martie 2023.

Cursa Suceava – Viena este deja suspendată.

Într-un răspuns oficial transmis BOARDINGPASS, compania afirmă că această decizie a fost luată „din cauza lipsei de opțiuni de stimulare (n.r. subvenții) pe termen lung la aceste aeroporturi”. (O.S.)

 

Vezi si

Ordinul „Crucea Bucovinei”, oferit preotului Constantin Necula, pentru ”remarcabila activitate în slujirea Bisericii și Comunității”

Cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului Ortodox, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, în parteneriat cu …

One comment

  1. Cum asa? Dupa ce Flutu-Rili stimuleaza si face drum si gard perimetral, inca un terminal la modernul aeroport… astia taie din curse? Pai ce altceva vor? Inca un bec in salile de asteptare si la check in?