Friday , December 8 2023

Rezultate finale la concursul de directori școlari: 16 din cele 45 de funcții vacante din județ au fost ocupate

Cea mai mare medie – 9,35 – a fost obținută de prof. Silvia Nuțu, care va ocupa în următorii 4 ani funcția de director la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava. Următoarea în clasament este prof. Oana Șorodoc, director al Școlii Gimnaziale Găinești, care a obținut încă un mandat, prin concurs, având media 9,10. Directorul adjunct al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Suceava, prof. Gabriela Cazac, a obținut media 8,85, iar prof. Camelia Hreban, director adjunct la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, media 8,70. În total, sunt două medii peste 9,00, nouă medii între 8,00 și 8,85 și cinci medii între 7,30 și 7,95.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a validat, în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație din data de 4 octombrie, rezultatele finale de la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județ. Doar 16 posturi au fost ocupate în urma desfășurării acestui concurs, care a fost organizat pentru 45 de funcții vacante, dintre care 32 de director și 13 de director adjunct.

Potrivit IȘJ Suceava, în această sesiune de concurs au fost ocupate 11 funcții de director – cele de la Clubul Copiilor Rădăuți, Clubul Sportiv Școlar Rădăuți, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” Marginea, Școala Gimnazială Burla, Școala Gimnazială Bivolărie, Școala Gimnazială Găinești, Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii, Școala Gimnazială ”I. G. Sbiera” Horodnic de Jos, Școala Gimnazială ”Ion Barbir” Capu Câmpului, Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, și 5 funcții de director adjunct – la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” Marginea și Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Cea mai mare medie – 9,35, a fost obținută de prof. Silvia Nuțu, care va ocupa în următorii 4 ani funcția de director la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava. Următoarea în clasament este prof. Oana Șorodoc, director al Școlii Gimnaziale Găinești, care a obținut încă un mandat, prin concurs, având media 9,10. Directorul adjunct al Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, prof. Gabriela Cazac, a obținut media 8,85, iar prof. Camelia Hreban, director adjunct la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, media 8,70. În total, sunt două medii peste 9,00, nouă medii între 8,00 și 8,85 și cinci medii între 7,30 și 7,95.

Au fost respinse 11 candidaturi, fie în urma retragerii candidaților de la proba de interviu, fie pentru că nu au obținut nota minimă 7 pentru a promova.

Miercuri vor fi emise deciziile de numire în funcțiile de director și de director adjunct pentru unitățile de învățământ de stat. Candidații care au promovat concursul încheie contract de management educațional pe o perioadă de 4 ani de la data numirii în funcție.

Au rămas vacante toate cele trei funcții de conducere de la Liceul Tehnologic ”Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, posturile de director de la Centrul Județean de Excelență Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, GPP ”1-2-3” Suceava, Școala Gimnazială nr. 6 Suceava, Școala Postliceală Sanitară Suceava, Școala Gimnazială ”Învățător Vasile Hlihor” Baia, Școala Gimnazială Brodina, Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc, Școala Gimnazială Măriței, Școala Gimnazială Drăgoiești, Școala Gimnazială ”Ion Muceleanu” Fântâna Mare, Școala Gimnazială ”Liviu Suhar” Iacobeni, Școala Gimnazială Pojorâta, Școala Gimnazială ”Ion Lovinescu” Rădășeni, Grădinița cu Program Prelungit ”Micul Prinț” Rădăuți, Școala Gimnazială Sadova, Școala Gimnazială Șerbăuți, Grădinița cu Program Prelungit ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 3 din Vicovu de Sus, dar și posturile de director adjunct de la Liceul Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni, Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița, Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți și de la Școala Gimnazială Preutești. (Oana NUȚU)

 

Vezi si

„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază!

La Iulius Mall Suceava ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această …