Wednesday , February 8 2023

Primele 38 de interviuri din cadrul concursului pentru directori școlari au loc azi

Printre candidații care vor fi evaluați azi se numără și cei care concurează pentru posturile de director și director adjunct de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc și Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți.

Azi au loc primele interviuri din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct, care sunt programate începând cu ora 9.00, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Potrivit repartizării candidaților pentru proba de interviu, azi vor fi evaluați profesorii care au optat pentru funcțiile de conducere din cadrul Clubului Copiilor Fălticeni, Clubului Copiilor Gura Humorului, Clubului Copiilor Vatra Dornei, Clubului Sportiv Şcolar Vatra Dornei, dar și profesorii care concurează pentru postul de director adjunct la Colegiul ”Andronic Motrescu” Rădăuți. De asemenea, azi susțin ultima probă din cadrul concursului candidații pentru posturile de director și director adjunct de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Silvic ”Buco­vina” Câmpulung Moldovenesc și Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți. Tot azi au loc și interviurile pentru funcțiile vacante de director la Grădinița cu Program Prelungit ”Așchiuță” Suceava, Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța Piticilor” Gura Humorului, Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindelul Rădăuți, Liceul Tehnologic ”Ioan Nistor” Vicovu de Sus, Liceul Tehnologic ”Nicanor Moroșan” Pârteștii de Jos, Şcoala Gimnazială ”Samson Bodnărescu” Gălănești, Şcoala Gimnazială Berchișești, Şcoala Gimnazială Bivolărie, Şcoala Gimnazială Botoșana, școala Gimnazială Bucșoaia, Şcoala Gimnazială Burla, Şcoala Gimnazială Neagra Şarului, Şcoala Gimnazială nr. 8 Suceava și Şcoala Gimnazială Valea Moldovei.

 

Proba durează 60 de minute, timp în care se evaluează competențele de management strategic, operațional și comunicare, abilitățile de rezolvare a unor situații – problemă și competențele digitale, pe baza utilizării calculatorului. Conform graficului de desfășurare a acestei probe, toți cei 199 de candidați vor fi evaluați în intervalul 16-24 noiembrie. În data de 13 decembrie, candidații care au optat pentru mai multe funcții sau unități de învățământ și au promovat proba interviului își vor exprima opțiunile, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale, după soluționarea eventualelor contestații. (Oana NUȚU)

 

Vezi si

Andriciuc, primarul din Şcheia, băgat după gratii de două ori în cinci zile

Vasile Andriciuc, primarul comunei Şcheia, a fost reținut ieri, din nou, pentru 24 de ore, …