Monday , December 5 2022

Primarul Lungu: “S-a ajuns de unde am plecat în martie – aprilie 2020”. Telefon direct pentru cei care au nevoie de ajutor

Incepând de luni, 25 octombrie, la Primăria Sucevei se reia programul de lucru în două schim­buri. De asemenea, primarul Ion Lungu a anunțat că la cabinetul său va funcționa din nou un număr de telefon direct cu cetățenii u sucevenii care au nevoie de ajutor în această perioadă pot să sune la numărul de telefon 0230.210.678. „Îi rog pe cetățenii din Suceava care au probleme să sune la acest telefon, la cabinetul primarului.  Aici vor fi de serviciu de la 8:00 la 20:00, de luni până sâmbătă inclusiv, consilierii mei personali care vor prelua problemele dumneavoastră și cele care sunt mai greu de rezolvat vor ajunge la cunoștința mea și încercăm să vă ajutăm”, a declarat, ieri, primarul Ion Lungu.

Începând de luni, 25 octombrie, la Primăria Sucevei se reia programul de lucru în două schimburi. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, în conferința de presă de miercuri, 20 octombrie, ținută în format online spre deosebire de cele precedente, că este o măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus. „Din păcate nu ne închipuiam că putem să ajungem în această situație. S-a ajuns de unde am plecat în lunile martie, aprilie 2020. Ca atare, am decis ca din nou la primărie să se lucreze, începând de luni, în două schimburi”, a spus Ion Lungu.

Începând de miercuri, 20 octombrie, la cabinetul său va funcționa din nou un număr de telefon direct cu cetățenii din municipiul Suceava. Astfel, sucevenii care au nevoie de ajutor în această perioadă a pandemiei de COVID-19 că pot să sune la numărul de telefon 0230.210.678. „Rog pe cetățenii din Suceava care au probleme să sune la acest telefon, la cabinetul primarului. Iar aici vor fi de serviciu de la 8:00 la 20:00, de luni până sâmbătă inclusiv, consilierii mei personali care vor prelua problemele dumneavoastră și cele care sunt mai grele de rezolvat vor ajunge la cunoștința mea și încercăm să vă ajutăm”, a declarat primarul, precizând că are în vedere unele posibile probleme legate de medicamente, de rețete, de apă și mâncare sau alte probleme pe care le au cetățenii, iar cu acest telefon direct la cabinetul primarului se lucrează începând chiar de miercuri.

„Pe cei care au probleme îi rugăm să ne sune. Şi ne adresăm în primul rând persoanelor de vârsta a treia, care au probleme, care nu ies sau se tem să iasă din casă pentru că urmează o infectare destul de mare”, a precizat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a ținut să facă un nou apel către suceveni, „chiar dacă suntem în ceasul al 12-lea să se vaccineze”. „Singura armă deocamdată de a ne proteja în fața acestui virus este vaccinul, dar și respectarea tuturor celorlalte reguli legate de pandemie și aici mă refer la păstrarea distanței fizice, la regulile de igienă personală și nu mai spun de purtatul măștilor în spațiile închise și deschise”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

O vicoveancă miloasă i-a trimis 22.760 de euro unui ”general” plângăcios aflat prin Orientul Mijlociu. Femeia primise banii de la copiii ei, plecați la muncă în străinătate

O femeie din Vicovu de Sus a făcut plângere la Poliție după ce a fost …