Friday , May 7 2021

Primarul Lungu: „Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază și piața George Enescu”

Activitatea pe șantierele municipalității sucevene s-a intensificat începând cu luna aprilie. „Vom avea comandamente periodice la fața locului pentru a ne asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a ținut să specifice primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De altfel, primarul a verificat în cursul zilei de luni, 12 aprilie, stadiul de realizare la o parte din investițiile municipalității. „Am inspectat lucrările de la autobaza electrică, unde se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Capitan Grigore Andrei. Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază”, a ținut să precizeze primarul Ion Lungu în cadrul unui comunicat cu referire la comandamentul pentru investițiile publice derulate de municipalitatea suceveană.

Potrivit edilului, „lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal”, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici și, de altfel, se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare.

De asemenea, referindu-se la lucrările de modernizare a de la Piața George Enescu, Ion Lungu a spus că se lucrează intens și că se montează fermele metalice iar „la toamnă va fi terminată și piața”.

Totodată, lucrările avansează bine și la grădinița din cartierul Ițcani, „care prinde contur de la o zi la alta”. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje. (D.P.)

 

 

Vezi si

Numărul de cazuri active de COVID a scăzut la 230 în județul Suceava. Sunt internați 41 de bolnavi cu forme grave sau severe, 15 fiind la ATI

În județul Suceava sunt vineri, 7 mai, 230 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție …

2 comments

  1. Mare om,mare caracter,domnul primar Lungu,în primul rând gospodar, apoi vizionar,parc de distracții pe Tătărași, acum parc central,ceva ca Central Park…a reparat străzile din municipiu, a dezvoltat un comerț civilizat și licit în Bazar, a refăcut fațada primăriei, a dat bani bisericilor și școlilor ca să se dezvolte armonios, un mare strateg și un liberal în suflet și-n simțiri,un edil de mare anvergură, de talie europeană,neasemuit în planurile pe care le propune și le realizează…nicicând Suceava nu va main avea o minte atât de sclipitoare,parol. Succes domnule primar și la cât mai multe mandate, sper ca fiul meu de 8 ani să ajungă să vă voteze.

  2. Frate da câta-i ursul s-a făcut domn primar….breee,las-o mai moale cu haleala că ai să ajungi să nu mai găsești haine pe măsură nici la XXXL…CÂT DESPRE ȘANTIERELE ÎN CAUZĂ,UN MARE FÂS.