Friday , April 19 2024

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat de Federația Patronala a IMM-urilor din România, având ca subiect învățământul dual, unde a fost prezent și reprezentantul Ambasadei Elveției, a avut o întâlnire la sediul Primăriei cu șeful Biroului Contribuției Elvețiene, Giacomo Solari.

Reamintim că Primăria Municipiului Suceava a accesat până acum fonduri elvețiene în valoare de 10.000.000 franci elvețieni, bani folosiți pentru modernizarea iluminatului public cu lămpi tip LED, precum și pentru achiziționarea de autovehicule și autobuze electrice.

”Dorim să mai accesăm fonduri elvețiene pe noua finanțare, care va fi lansată în această toamnă. De asemenea, am prezentata și proiectul municipalității ” Noua Platformă Industrială a Sucevei”! Am convingerea că vom continua colaborarea cu Ambasada Elveției pe noi proiecte!”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …

One comment

  1. 10.000.000 franci elvețieni, bani folosiți pentru modernizarea iluminatului public cu lămpi tip LED, precum și pentru achiziționarea de autovehicule și autobuze electrice????
    Pentru amandoua sunt bani cheltuiti care nu produc nimic sau aproape nimic. Pentru romani.
    Pentru elvetieni e altceva. Produc din dobanda.
    Peste tot in lume banii aruncati in mass tranzit au return negativ si de aia tot transportul public in lume este subventionat, adica tot mujicii.plateste.dar din buzunarul celalalt.
    Dar illumination si autobuzul verde .ca bine pentru vot in Romania educata in particular