Thursday , October 6 2022

Polițiștii de frontieră au capturat la Climăuți 1.250 de pachete cu țigări aduse cu o dronă din Ucraina

La sfârșitul săptămânii, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au sesizat, pe direcția localității Climăuți, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.

Imediat, s-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor și cercetarea zonei, fiind descoperite, în zona de frontieră, două colete cu țigări de proveniență ucraineană. În cel mai scurt timp, s-a luat măsura informării autorităților ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 1.250 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 14.600 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Vezi si

E.On furnizează Primăriei Suceava energie electrică la tarife de 10 ori mai mari față de acum un an

Primarul Ion Lungu a anunțat ieri că a semnat cu E.On noile contracte de furnizare …