Wednesday , March 29 2023

Pliant anti-vaccin, primit de la o măicuță de un medic aflat în vizită la Mănăstirea Cămârzani

Un medic care predă şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” din Iaşi susţine că a primit un pliant antivaccin în urmă cu aproximativ o lună, la Mănăstirea Cămârzani, din apropiere de Fălticeni. El a contactat Ziarul de Iași, spunând că merge des la acea mănăstire și că o măicuță i-a înmânat un material despre „noul vaccin ARN Covid-19 mărturisit de oameni de ştiinţă şi duhovnici cu frică de Dumnezeu”.

„Merg des acolo şi maicile, ştiu din povestirile altora şi din experienţa mea, că sunt de treabă. Dar când am mers ultima oară, în construcţia mică din dreapta, cum te uiţi spre Biserică, unde se preiau pomelnice, maica de acolo mi-a dat «literatură» după ce am lăsat un pomelnic. Am plecat dezgustat…”, a povestit acesta.

Consultând fotografiile puse la dispoziţie de medic redacției, este vorba despre un ziar care avertizează că vaccinurile sunt experimentale şi promite adevăruri despre „noul vaccin ARN Covid-19 mărturisit de oameni de ştiinţă şi duhovnici cu frică de Dumnezeu”.

Medicul spune că i-a explicat măicuţei că predă la UMF şi că cele prezentate în publicaţia respectivă nu sunt fapte reale, dar nu a avut succes în încercarea de a o convinge.

„Cum stai la geamul unde preia pomelnice, în stânga jos sunt nişte dulapuri. De acolo mi-a scos «materialul». Dacă merge acolo orice fel de inspecţie de la Mitropolie sunt convins că le vor găsi cu uşurinţă. Nu spun asta ca să ponegrim biserica, trebuie să dăm ocazia mecanismelor interne să regleze astfel de situaţii”, a mai precizat acesta, citat de Ziarul de Iași.

Vezi si

Percheziții DNA în județele Suceava, Botoșani și Iași la firme, instituții de mediu și primării

Procurorii din DNA de la Serviciul Teritorial Suceava au desfășurat, miercuri, 29 martie, 64 de …

One comment

  1. Nu ponegrim biserica, dar ar trebui ca publicul larg sa cunoasca activitatea bisericii, asa cum a fost ea, cu bune si cu rele, adevarul faptelor sa iasa la lumina. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost anatemizat pentru ca a confiscat niste averi manastiresti, atat athonite, cat si autohtone. El este pomenit in biserici doar de cativa ani incoace. Iar cand a fost unirea principatelor, Unirea cea mica, mitropolitul Moldovei din acea vreme a fost anti-unionist si chiar a organizat niste manifestatii impotriva unirii si nu m-ar mira ca poate chiar prin vocea preotilor din acele vremuri a promovat astfel de idei in randul taranimii (e o supozitie, nu o certitudine), dar sa nu uitam ca tocmai acestia, taranimea, erau impotriva unirii.
    Iar astazi BOR este duplicitara, pe fata transmite niste mesaje, pro-respectarea restrictiilor sanitare, iar prin spate propovaduieste prin bisericile de la sate anti-vaccinarea. Aici chiar exista marturii si martori!
    Din punctul acesta de vedere il apreciez mai mult pe IPS Teodosie, chiar daca este antivaccinist, macar exprima sincer ceea ce gandeste, decat pe cei duplicitari (farisei)!