Friday , April 19 2024

Peste 1.800 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiști în Bazarul de la Rădăuți    

Marți, 20 februarie, polițiștii au efectuat mai multe acțiuni pe raza orașului Rădăuți pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.  Astfel, s-au făcut verificări la o societate care își desfășoară activitatea în zona Bazarului din Rădăuți, fiind obținute date și informații care au condus la identificarea unui spațiu de depozitare aparținând societății în cauză.

În prezența lui C. Adrian, administrator al firmei, s-a procedat la accesarea spațiului identificat, ocazie cu care în interiorul acestuia au fost observate mai multe pachete cu țigarete netimbrate care erau depozitate în cutii de carton și sacoșe din rafie, despre care persoana respectivă a precizat că îi aparțin.  În urma inventarierii țigaretelor a rezultat că în spațiul respectiv se afla cantitatea totală de 31.680 buc. țigarete (1.584 de pachete), în valoare aproximativă de 27.000 lei, fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar cu ocazia cercetării la fața locului au fost identificate și prelevate mai multe fragmente de urme papilare, ce urmează a fi examinate în condiții de laborator.

De asemenea, în același spațiu, au fost identificate sumele de 950 euro și 4500 lei, diferite cupiuri, cu privire la care s-a dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, cu ocazia activităților desfășurate a mai fost depistată o persoană de sex masculin, B. Cătălin, care deținea cantitatea de 5.180 buc. țigarete (259 pachete), bărbatul fiind amendat și țigările confiscate. De asemenea, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunii de „contrabandă”.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …

One comment

  1. În piață la Fălticeni când veniți?…