Tuesday , May 11 2021

Patronul unei firme de transport din Suceava și alți doi români, morți într-un cumplit accident pe o autostradă din Germania

 Joi după-amiază a avut loc un accident rutier mortal, în Germania, pe autostrada A6. O dubă plină cu pachete ce trebuiau să ajungă la românii in Germania și Franța a intrat sub roțile unui autotren. Doi dintre pasageri,  patronul firmei și cumnatul lui, au murit pe loc. Alți doi pasageri au fost grav răniți.  Potrivit unor surse, unul dintre aceștia a decedat în cursul serii la spital

Un şofer român, patron al unei firmei de transport din județul Suceava a murit, joi după-amiază, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A6 în Germania, în zona oraşului Nurnberg. Alături de el a decedat pe loc încă o persoană, care ar fi chiar cumnatul său.
Cătălin A. era căsătorit și avea doi copii, o fetiță și un băiat de 3 ani. Alte două persoane, aflate pe locurile din spate ale dubei, au fost rănite grav,  fiind transportate de urgenţă la spital cu elicopterele medicale. Potrivit unor surse, unul dintre aceștia ar fi decedat ulterior, relatează stiridiaspora.ro.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să îi scoată pe aceştia din fiarele contorsionate ale dubiţei. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, o autoutilitară a intrat cu foarte mare viteză într-un TIR, probabil din cauza neatenției. Din câte se pare, TIR-ul din față frânase pentru că urma un blocaj rutier. Oamenii legii aflați la fața locului au deviat circulația.  Traficul rutier pe autostrada A6 a fost blocat timp de câteva ore, perioadă în care pompierii şi medicii au intervenit pentru a-i salva pe bărbaţii striviţi în autoutilitară.
Cătălin A., patronul firmei de transport, anunța că următoarea plecare din România către Franța, Austria și Germania avea să aibă loc miercuri, 24 martie, urmând să se întoarcă în România sâmbătă, 27 martie. Compania asigura și transport mărfuri și de persoane în Anglia, Germania, Austria, Belgia și Franța, informează stiridiaspora.ro.

Vezi si

DNA: ”Întreg județul Suceava a fost lipsit de PROTECȚIA INSTITUȚIONALĂ” în perioada în care șeful contra-informațiilor Poliției comitea fapte de corupție

Ancheta de amploare a DNA privind modalitatea prin care erau acordate permise de conducere la …

One comment

  1. Neatentia la volan costa ,plus oboseala ,sofatul fara pauze de recreere ,nerespectarea distantei fatza de autovehiculul din fatza , duc la asa o tragedie .Trist dar asta e adevarul.