Tuesday , June 18 2024

O tânără de 34 de ani din Stroiești caută răspunsuri după ce soțul ei a murit în Olanda

Bărbatul de 42 de ani plecase de acasă, săptămâna trecută, pentru a munci în construcții, în Olanda. Luni ar fi trebuit să fie prima zi de muncă, dar după ce a ajuns pe șantierul respectiv, bărbatul a căzut și a rămas inconștient. Acasă, la Stroiești, îl așteaptă un băiețel în vârstă de nouă ani și o fetiță de cinci ani.  

O femeie în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, încearcă să facă rost de bani pentru a putea să-și aducă acasă soțul, decedat la începutul săptămânii, pe un șantier din Olanda. Femeia caută și răspunsuri pentru că nimeni nu i-a dat o explicație clară legată de condițiile în care a murit bărbatul. Acesta plecase de acasă de câteva zile, iar luni ar fi trebuit să fie prima lui zi de muncă, însă, din nefericire, în urma unei tragedii, soția se pregătește de înmormântare.

”A plecat de săptămâna trecută de acasă, de joi. S-a dus să muncească în construcții, că ne descurcam destul de greu cu banii. Nu știu ce s-a întâmplat, nu mi-a explicat nimeni prea mult, cred că a făcut un infarct. Totul s-a întâmplat luni, când trebuia să înceapă munca. Nici nu a ajuns bine pe șantier, că i s-a făcut rău. A căzut și a rămas inconștient. Mi-au spus că au chemat Ambulanța, l-au intubat, dar nu au mai putut face nimic. Nu știa să fie bolnav cu inima. Mi-au spus că nu apucase să facă nimic, că nu este vorba despre vreun accident de muncă, dar tot ce știu este de la niște cunoscuți la care plecase soțul. Oficial, nimeni nu mi-a spus nimic”, a povestit Ionela Bârsan.

Acasă, la Stroiești, femeia se pregătește de înmormântare și speră că oameni cu suflet mare o vor ajuta să aducă trupul neînsuflețit al lui Nicu pentru a-l înmormânta creștinește acasă. Cei doi copii, un băiețel în vârstă de nouă ani și o fetiță de doar cinci ani, cu greu înțeleg că nu-și vor mai vedea tatăl niciodată.  (Cristina RUȘTI)


Vezi si

Camion și remorcă, confiscate de polițiști pentru transportarea a 41 mc de lemn cu un aviz expirat

Luni, 17 iunie, polițiștii din cadrul IPJ Suceava Serviciul Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului …

error: