Tuesday , January 31 2023

O mașină a căzut de pe podul peste Moldova, la Bogata. Un bărbat de 41 de ani a murit și un tânăr de 17 ani a fost rănit

Duminică seara, în jurul orei 20.30, un cumplit accident a aut loc pe raza localității Bogata. Un autoturism, în care se aflau un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 17 ani s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila) cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

La sosirea salvatorilor, bărbatul de 41 de ani a fost găsit încarcerat, inconștient.

Tânărul de 17 ani, rănit, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Victima de 41 de ani a fost descarcerată, vreme de zeci de minute i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, până la urmă a fost declarat decesul bărbatului.

FOTO: ISU SUCEAVA

 

 

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …

One comment

  1. Parapetul si elementele de protectie sunt din carton? Vinovat este cine a proiectat podul daca inspectiile si mentenanta sunt la zi. Romanii trebuie sa invete sa-si apere drepturile la a circula or drumuri sigure.
    Neadaptarea la conditions de drum inseamna proiectare proasta a drumului. Victima e mereu vinovata in situatii din astea.