Sunday , January 29 2023

Nouă note de 10, patru absenți, un candidat retras și un nepromovat, în urma susținerii interviurilor de luni pentru funcțiile de directori școlari

A fost acordată nota maximă candidaților pentru posturile de director la Școala Gimnazială ”Jean Bart” Suceava, Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” Suceava, Liceul Tehnologic ”Tomșa Vodă” Solca, Școala Gimnazială ”Simion Florea Marian” Ilișești, candidaților la funcțiile de conducere de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, unui profesor care a concurat pentru postul de director adjunct la Colegiul Tehnic Rădăuți, dar și candidatului care a susținut interviurile pentru ambele funcții de conducere de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni.

A doua săptămână de interviuri din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat a debutat, luni, cu 33 de evaluări. Potrivit rezultatelor publicate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, din cele 38 de interviuri programate cinci nu au fost susținute, un candidat fiind retras, iar alți patru neprezentați.

Au fost acordate nouă note de 10 candidaților pentru posturile de director la Școala Gimnazială ”Jean Bart” Suceava, Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” Suceava, Liceul Tehnologic ”Tomșa Vodă” Solca, Școala Gimnazială ”Simion Florea Marian” Ilișești, candidaților la funcțiile de conducere de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, unui profesor care a concurat pentru postul de director adjunct la Colegiul Tehnic Rădăuți, dar și candidatului care a susținut interviurile pentru ambele funcții de conducere de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni.

Un singur candidat nu a reușit să obțină nota minimă de trecere, el concurând cu un altul pentru postul de director la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” Rădăuți, contracandidatul său reușind să obțină nota 9,6 în urma susținerii interviului.

Luni au fost susținute interviurile pentru funcțiile de director și director adjunct la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni, Școala Gimnazială Frătăuții Vechi, Liceul Tehnologic ”Tomșa Vodă” Solca, Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni, Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor și la Colegiul Tehnic Rădăuți, Liceul Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni. De asemenea, au fost intervievați candidații pentru posturile de director la Școala Gimnazială ”Jean Bart” Suceava, Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” Suceava, Școala Gimnazială Zamostea, Școala Gimnazială Verești, Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, Școala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului, Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian” Rădăuți, Școala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei, Școala Gimnazială ”Simion Florea Marian” Ilișești, Școala Gimnazială ”Mihai Halunga” Hănțești, Școala Gimnazială ”Maria Cantacuzino” Horodniceni, dar și candidatul pentru postul de director adjunct la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava.

Contestațiile la proba de interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct se pot depune în maximum 48 de ore de la afișarea rezultatului, la Inspectoratul Școlar Județean Suceava. (Oana NUȚU)

Vezi si

Primarul Lungu dă asigurări că sprijinul municipalității pentru Arhiepiscopie va continua

Primarul Ion Lungu s-a numărat printre cei care au participat la ultima ședință a Adunării …