Monday , March 4 2024

Nota 10 pentru o treime dintre aspiranții la fotoliul de director școlar intervievați miercuri 

Din cei 18 candidați care au susținut proba de interviu miercuri, 6 au primit nota 10. Este vorba despre candidații care vizează posturile de director și director adjunct la Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana și profesorii care au optat pentru ocuparea funcțiilor vacante de director la Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” Rădăuți, Școala Gimnazială Moldova Sulița, Școala Gimnazială Ipotești și Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu. Candidatul care a susținut interviul pentru postul de director la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului este singurul nepromovat, obținând nota 6,4, drept urmare s-a retras de la evaluarea pentru postul de director adjunct, la aceeași unitate de învățământ. Toți ceilalți candidați evaluați miercuri au susținut proba și au obținut note foarte mari, între 9,2 și 10.

Proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar a continuat miercuri cu evaluarea a 19 candidați. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava, candidatul care a susținut interviul pentru postul de director la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului este singurul nepromovat, obținând nota 6,4, drept urmare s-a retras de la evaluarea pentru postul de director adjunct, la aceeași unitate de învățământ. Toți ceilalți candidați au susținut proba și au obținut note foarte mari, între 9,2 și 10.

Au fost acordate 6 note de 10, candidaților care vizează posturile de director și director adjunct la Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana și profesorilor care au optat pentru ocuparea funcțiilor vacante de director la Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” Rădăuți, Școala Gimnazială Moldova Sulița, Școala Gimnazială Ipotești și Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu.

Miercuri au fost evaluați candidații pentru funcțiile de director la Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” Rădăuți, Școala Gimnazială Ipotești, Școala Gimnazială nr. 1 Iaslovăț, Școala Gimnazială Ulma, Școala Gimnazială Zvoriștea, Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, Școala Gimnazială Ciprian Porumbescu, Școala Gimnazială Todirești, Școala Gimnazială Băișești, Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești, Școala Gimnazială ”Vasile Tomegea” Boroaia, Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Bănești, Școala Gimnazială ”Nicolae Stoleru” Baia, Școala Gimnazială Dorna Arini, Școala Gimnazială Moldova Sulița și candidații pentru ambele funcții de conducere vacante la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului, Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului.

Contestațiile la proba de interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director școlar adjunct se pot depune în maximum 48 de ore de la afișarea rezultatului, la Inspectoratul Școlar Județean Suceava. (Oana NUȚU)

 

Vezi si

Constantin Pintilie, fost angajat al Prefecturii Suceava, decedat în urma accidentului de pe trecerea de pietoni din zona Torino, cartierul Burdujeni

Luni dimineață, la prima oră, sirenele au alertat locuitorii cartierului Burdujeni că s-a petrecut o …