Tuesday , August 3 2021

Noi discuții ale primarului Lungu la CNI, Finanțe și Ministerul Dezvoltării. Pași importanți pentru edificarea Sălii Polivalente, a noului teren de fotbal și a podului peste Pârâul Cetății

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava,  a anunțat marți că a avut discuții la București, la Compania Națională de Investiții, referitoare la două proiecte importante ale municipalității:  Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și Baza sportivă tip I (teren de fotbal de dimensiuni UEFA), care ar urma să fie construită lângă Sala Polivalentă.

În privința Sălii Polivalente, primarul Lungu a declarat că se lucrează la documentația pentru licitație. Pentru baza sportivă a fost emis deja Ordinul de ministru nr. 692/17.05.2021, cu actualizarea anexei de proiecte sportive, iar pasul următor este realizarea licitației.


Edilul sucevean a anunțat și faptul că a fost aprobată suma de 8.469.222,60 lei la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitări locuințe rezidențiale, prin programul guvernamental.


”La Ministerul Finanțelor Publice am ridicat hotărârea Comisiei de împrumuturi pentru municipiul Suceava, cu ultimele modificări, în care suma de 1.100.000 lei merge la finanțarea podului peste pârâul Cetății. Voi insista în continuare la Guvern pentru realizarea proiectelor municipalității”,  a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Accident la ieșirea din Câmpulung spre Suceava. Doi adulți și doi copii, transportați la spital

Marți, în jurul orei 11.30, pe DN 17, la ieșirea din  municipiului Câmpulung Moldovenesc spre …