Thursday , February 22 2024

Medicul de la Spitalul Rădăuți care susținea că a diagnosticat un caz de variola maimuței a fost internat la Psihiatrie. Ieri a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă

Medicul infecționist Andi Agrosoaie, de la Spitalul Rădăuți, care a susținut  că a diagnosticat un caz de variolă, a devenit agresiv luni dimineață, când și-a dat seama că trebuie să dea cu subsemnatul pentru că a alarmat o țară întreagă. Andi Agrosoaie a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă în sectorul Covid. De frica polițiștilor sosiți la fața locului, s-a ascuns într-o mașină a firmei de salubrizare. A fost internat pana la urma în secția de Psihiatrie a Spitalului, dar medicii psihiatri de la Rădăuți au decis să-l transfere la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași.

Ancheta internă a conducerii Spitalului Municipal Rădăuți în privința atitudinii medicului infecționist Andi Agrosoaie, care a alarmat o țară întreagă, susținând că a diagnosticat primul caz de variola maimuței din România, s-a încheiat imediat ce a început.

Mai exact, medicul a avut o ieșire nervoasă și a devenit agresiv atât cu colegii săi, cât și cu conducerea unității spitalicești, refuzând să dea vreo explicație.

Se pare că medicul a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă în sectorul Covid, amenințând că îi va pune viața în pericol dacă nu este lăsat în pace.

Când a văzut că nu mai are nicio ieșire, la fața locului prezentându-se mai mulți polițiști, a fugit în curtea spitalului și s-a ascuns într-o mașină a firmei de salubrizare care venise să ia gunoiul.

De acolo a fost dus la secția de Psihiatrie, unde a fost internat pentru evaluare și tratament de specialitate. Starea de sănătate mintală a medicului infecționist Andi Agrosoaie se pare că are de suferit, deoarece medicii psihiatri de la Rădăuți au declarat că se simt depășiți de complexitatea cazului și au decis să-l transfere la Spitalul de Psihiatrie Socola.

”Acest om face tot felul de probleme de ani buni, dar toată lumea l-a lăsat în pace. M-am săturat să tot aud expresia ”nu ne punem cu el”. Astăzi a mers prea departe și trebuia să luăm atitudine. Va fi transferat sub pază”, a confirmat Dan Vatră, managerul Spitalului Municipal Rădăuți. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Ministerul Transporturilor a avizat studiul de fezabilitate pentru autostrada Pașcani – Suceava. Flutur: În sfârșit, Bucovina va avea autostradă!

Consiliul Tehnico-Economic (CTE) al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii (MTI) a avizat la ședința din dimineața …

One comment

  1. ästa e doctorul TRA La La , mai si profesiazä ? e diliu säracul , un pericol pentru societate.