Wednesday , July 6 2022

Medicul de la Spitalul Rădăuți care susținea că a diagnosticat un caz de variola maimuței a fost internat la Psihiatrie. Ieri a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă

Medicul infecționist Andi Agrosoaie, de la Spitalul Rădăuți, care a susținut  că a diagnosticat un caz de variolă, a devenit agresiv luni dimineață, când și-a dat seama că trebuie să dea cu subsemnatul pentru că a alarmat o țară întreagă. Andi Agrosoaie a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă în sectorul Covid. De frica polițiștilor sosiți la fața locului, s-a ascuns într-o mașină a firmei de salubrizare. A fost internat pana la urma în secția de Psihiatrie a Spitalului, dar medicii psihiatri de la Rădăuți au decis să-l transfere la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași.

Ancheta internă a conducerii Spitalului Municipal Rădăuți în privința atitudinii medicului infecționist Andi Agrosoaie, care a alarmat o țară întreagă, susținând că a diagnosticat primul caz de variola maimuței din România, s-a încheiat imediat ce a început.

Mai exact, medicul a avut o ieșire nervoasă și a devenit agresiv atât cu colegii săi, cât și cu conducerea unității spitalicești, refuzând să dea vreo explicație.

Se pare că medicul a agresat două asistente și a sechestrat o pacientă în sectorul Covid, amenințând că îi va pune viața în pericol dacă nu este lăsat în pace.

Când a văzut că nu mai are nicio ieșire, la fața locului prezentându-se mai mulți polițiști, a fugit în curtea spitalului și s-a ascuns într-o mașină a firmei de salubrizare care venise să ia gunoiul.

De acolo a fost dus la secția de Psihiatrie, unde a fost internat pentru evaluare și tratament de specialitate. Starea de sănătate mintală a medicului infecționist Andi Agrosoaie se pare că are de suferit, deoarece medicii psihiatri de la Rădăuți au declarat că se simt depășiți de complexitatea cazului și au decis să-l transfere la Spitalul de Psihiatrie Socola.

”Acest om face tot felul de probleme de ani buni, dar toată lumea l-a lăsat în pace. M-am săturat să tot aud expresia ”nu ne punem cu el”. Astăzi a mers prea departe și trebuia să luăm atitudine. Va fi transferat sub pază”, a confirmat Dan Vatră, managerul Spitalului Municipal Rădăuți. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Gospodărie din Slătioara, distrusă de un incendiu pornit de la un scurtcircuit

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență …

One comment

  1. ästa e doctorul TRA La La , mai si profesiazä ? e diliu säracul , un pericol pentru societate.