Monday , August 8 2022

Mașinile Google Street View vin la Suceava și Câmpulung Moldovenesc

Mașinile Google Street View se întorc in România, în următoarele luni, pentru a străbate șoselele țării. Acestea vor vizita peste 100 de localități, din martie până în octombrie, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din orașe, șosele și autostrăzi pe Google Maps. La Suceava și Câmpulung Moldovenesc locuitorii se vor putea întâlni în următoarele luni cu mașinuțele Google.

Google Maps este disponibil, in prezent,in mai mult de 85 de tari, inclusiv in Arctica si Antarctica.

In Street View, oamenii pot vedea imagini la 360 grade din numeroase locuri ale lumii, fie sosele, orase, monumente istorice, repere culturale, natura salbatica (pe pamant, pe sau in apa) si chiar spatiu.

Serviciul este disponibil si in Google Earth si aplicatia Google Maps pentru telefoanele mobile. Google a preluat peste 16 milioane de kilometri de drumuri cu imagini Street View, o distanta care ar putea inconjura globul de mai mult de 400 de ori.

Serviciul Street View este disponibil in Romania incepand cu 2010, cand au fost publicate primele imagini din cele mai importante orase pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul intregii tari s-a realizat in 2012, atunci cand au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de orase si sute de obiective turistice.

Extinderea Street View in Romania a continuat constant, fiind actualizate imaginile din marile orase si adaugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul National Brukenthal sau fluviul Dunarea.

Cea mai recenta actualizare a imaginilor Street View in Romania a avut loc in 2019, cand au fost preluate imagini din cele mai importante orase din Romania si zonele adiacente acestora, precum si de pe șoselele care le conecteaza.

Vezi si

Primul eveniment ”Plimbă-te cu medicul” (Walk with a Doc) din România, a avut loc la Fălticeni

Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Fălticeni, ajutate de studenți la medicină, încearcă să conștientizeze …

One comment

  1. Ce naiba sa caute la noi?…Avem aceleași drumuri de 30 de ani.. Aaaa, scuze, avem metrul de autostrada îngropat a la Mandache&co!