Tuesday , October 3 2023

LUNGU: Luminile în Bradul de Crăciun din centrul Sucevei vor fi aprinse sâmbătă, 27 noiembrie

 Primarul Sucevei a anunțat că Târgul de Crăciun de pe Esplanada din Centru va fi deschis începând de vineri, 26 noiembrie, ora 12:00 și va funcționa pâna pe data de 15 ianuarie 2022, la fel ca și iluminatul ornamental din oraș. ”Vom avea iluminat ornamental în toate cartierele din oraș. Ne dorim să aducem o rază de bucurie în întreg orașul nostru în această perioadă grea de pandemie”, a declarat primarul Ion Lungu

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a anunțat că luminile din Bradul de Crăciun montat în centrul Sucevei vor fi aprinse sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 18:00.

În aceste zile se lucrează la la ornarea bradului înalt de 20 metri, adus de la Ocolul Silvic Bogata, comuna Baia, și la montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun. Până la această dată va fi dat în funcțiune și iluminatul ornamental din oraș.

Târgul de Craciun va fi deschis începând de vineri, 26 noiembrie, ora 12:00 și va funcționa pâna pe data de 15 ianuarie 2022, la fel ca și iluminatul ornamental din oraș.

Municipalitatea face un efort important să avem iluminat ornamental în toate cartierele din oraș. În orașe mari din România, precum Oradea sau Iași, va fi iluminat ornanental doar în zona centrală, din considerente financiare. Noi ne dorim să aducem o rază de bucurie în întreg orașul nostru în această perioadă grea de pandemie”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Un adult și doi copii, răniți după ce o mașină s-a răsturnat pe E85, la Bunești

Marți dimineață, în jurul orei 07.45, un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe DN2/E85,  …