Tuesday , January 18 2022

Lucrări de pictură de o calitate excepțională la Catedrala Sucevei (GALERIE FOTO)

Primarul Ion Lungu a anunțat, sâmbătă, că a vizionat lucrările de pictură la Catedrala Nașterea Domnului din Suceava, având în vedere că municipalitatea este unul din principalii finanțatori ai acestei lucrări.

Împreună cu preotul paroh Petrică Argatu, primarul Ion Lungu a urcat în turn până la ultima cotă, acolo unde s-a pictat în acest an.

”Sunt lucrări de pictură de o calitate excepțională, de o tehnică deosebită. Chipurile Mântuitorului și ale Maicii Domnului parcă te privesc din orice unghi te afli. 

Vom continua să sprijinim lucrările de pictură la Catedrală, care este și un monument de arhitectură deosebit și dorim să-l includem ca destinație în Strategia de turism a orașului, ținând cont și de faptul că de la ultimul nivel se vede o panoramă deosebită asupra orașului”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …