Monday , February 6 2023

LUNGU: Au fost finalizate lucrările la Autobaza electrică, una din cele mai moderne din țară. În septembrie vom avea parcul electric complet, cu încă 15 autobuze (FOTO)

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, că în această săptămână va avea loc recepția finală la proiectul Autobaza electrică, prin racordarea la gaz metan, lucrările fiind finalizate. Conform edilului sucevean, ”avem una dintre cele mai moderne autobaze pentru transport public electric din țară”.

Autobaza este prevăzută cu hale moderne pentru întreținere și reparații, cu spălătorie auto și cu stație ITP. Se lucrează la dispeceratul de coordonare a traficului.

”Mă bucură faptul că aici lucrează oameni tineri, specialiști în domeniu, coordonați de inginerul Andrei Potorac. Asteptăm să vină, în luna septembrie 2022, ultimele 15 autobuze de la firma Solaris, din Polonia, pentru a avea parcul electric complet, a declarat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Preotul Cătălin Moroșan, din Gura Humorului, care slujește în Arhiepiscopia Tomisului, se află de câteva zile în stare critică la ATI la Constanța

Părintele, în vârstă de doar 30 de ani,  este originar din Gura Humorului și a …

One comment

  1. Ne bucuram ca si strazile sunt unele din cele mai bune din tara ,de la grupul scolar la vale spre sala sportului trebuie tinut tare de volan sa nu sari cu capul prin plafon , multumim pentru posibilitatea de a testa bucsele la masina ,mai rar asa ceva