Saturday , February 4 2023

Focuri de artificii în centrul Sucevei în noaptea de Revelion

În noaptea de Revelion va fi organizat un foc de artificii în centrul municipiului Suceava. Un anunț în acest sens a fost făcut, miercuri dimineață, de primarul Ion Lungu în cadrul declarației de presă transmisă online.

Potrivit afirmațiilor primarului Ion Lungu, această decizie a fost luată ca urmare a noilor măsuri de relaxare care au fost propuse marți seara de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Până miercuri la orele amiezii, pe SEAP nu figura încă nicio achiziție directă pentru acest gen de servicii, însă nu este exclus ca în viitor să fie contractată organizarea de către o firmă cu specialiști pirotehnici a unor spectacole cu focuri de artificii.

Precizăm, de asemenea, că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat marți că în noaptea de Revelion vor putea fi organizate evenimente în aer liber, însă organizatorii au obligația să se asigure că vor fi respectate măsurile de sănătate publică, respectiv purtarea măștii de protecție și asigurarea distanței între participanți. (D.P.)

Vezi si

Individ din Arbore, arestat pentru 30 de zile după ce a furat gresie, mobilă și o mulțime de scule, toate în valoare de 40.000 de lei, dintr-o curte din Volovăț

Vineri, 3 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a …

One comment

  1. În Mall și în Carrefour sunt cei mai mulți viruși domnule Lungu Va rog sa vegheati cu mare atenție! În rest, liber la valul 5 ! Supervaccinatii dv se pot distra liniștiți!