Saturday , November 27 2021

Liderii PSD se întâlnesc la un hotel din Sucevița

Conducerile organizațiilor județene ale PSD de pe regiunea Moldovei se întâlnesc, joi seară, la hotelul Sofia din Sucevița.

Întâlnirea de la Sucevița are loc în contextul unor deplasări pe care liderii centrali ai partidului le efectuează în teritoriu.

În prima parte a zilei, liderul național al PSD, Marcel Ciolacu, a fost în vizită în județul Botoșani, unde a avut întrevederi cu conducerile de la nivelul Consiliului Județean și ale Primăriei reședinței județului vecin. Desigur, este de precizat că ambele instituții sunt conduse de social-democrați, în primul caz fiind vorba de un fost senator al României, Doina Fedorovici, iar în al doilea caz fiind vorba de Cosmin Andrei.

La Botoșani, Marcel Ciolacu a participat la o conferință de presă, însă la Suceava – mai exact la Sucevița, județul Suceava – evenimentul nu este pentru ochii presei. Din câte se pare, probabil că după discuțiile care vor avea loc și vineri, tot la hotelul Sofia de la Sucevița, între conducerile de la nivel județean ale PSD și parlamentari din zona Moldovei cu cei din conducerea centrală – alături de Marcel Ciolacu este așteptată prezența lui Paul Stănescu, Gabriela Firea (ambii fiind și la Botoșani prezenți) și, probabil, Sorin Grindeanu – va fi transmis un comunicat de presă.

Dacă va fi de comunicat ceva și pentru Suceava. (D.P.)

Vezi si

Astăzi, manifestări dedicate Zilei Bucovinei și aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun din centrul Sucevei

După ce vineri  a fost deschis Târgul de Crăciun și, la Muzeul de Istorie, a …