Wednesday , April 7 2021

La un an de la carantinarea Sucevei, managerul Spitalului Județean mulțumește cadrelor medicale și sucevenilor

“Suceava și-a învățat lecția dură a acestei pandemii, a renăscut, și-a adu­nat ultimele forțe, a făcut front comun cu autoritățile, dar, cel mai impor­tant, a beneficiat de înțelegerea, perseverența și spiritul de sacrificiu ale întregii populații a județului”, a declarat managerul Alexandru Calancea

Managerul Spitalului Județean Suceava, medicul Alexandru Calancea, a declarat că deși în ultimile zece zile secția de Terapie Intensivă Covid nu are locuri libere, situația cu care se confruntă unitatea spitalicească suceveană este cea mai bună de la debutul pandemiei iar cadrele medicale se simt sprijinite de către suceveni.

”Suntem atât de puternici pe cât suntem de uniți și atât de slabi, pe cât suntem de dezbinați… Suceava și-a învățat lecția dură a acestei pandemii, a renăscut, si-a adunat ultimele forte, a făcut front comun cu autoritățile, dar cel mai important a beneficiat de înțelegerea, perseverența și spiritul de sacrificiu a întregii populații a județului. Chiar dacă lupta nu s-a încheiat, doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în gestionarea acestei crize, tuturor sucevenilor, asigurându-vă în același timp de implicarea totală a Spitalului Județean de Urgență ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava, a tuturor cadrelor medicale din județ, astfel încât, în cel mai scurt timp Suceava să strălucească și mai tare decât a făcut-o vreodată”, a declarat medicul Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean Suceava, completând că doar Spitalul Municipal Vatra Dornei are problem în privința paturilor destinate pacienților diagnosticați pozitiv cu Covid 19.

”În privința paturilor pentru pacienții Covid, stăm foarte bine, dovadă fiind și incidența cea mai mica din țară. Probleme sunt doar la Spitalul Vatra Dornei, în zona respectivă fiind mai multe cazuri decât în restul județului. Trebuie să ne menținem în această zonă și să trecem cu bine și peste acest ultim val al pandemiei. Cadrele medicale se simt mai susținute ca oricând de către suceveni și din acest motiv avem încredere că vom menține cea mai mica incidență din țară”, a adăugat managerul Alexandru Calancea. (C.R.)

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *