Thursday , April 8 2021

La Centrul de vaccinare de la Parcul Zoo Rădăuți nu s-a făcut marți niciun vaccin

Din cele 1.584 de doze folosite marți în centrele de vaccinare din județ, 369 de persoane au primit prima doză de vaccin, iar 1.215 persoane au fost vaccinate cu doza a doua. Peste 51.000 de suceveni au fost imunizați până acum împotriva Covid 19

Aproape 1.600 de suceveni s-au vaccinat antiCovid 19 în cursul zilei de marți. Mai exact, 1.584 de persoane au fost vaccinate. Dintre toate aceste persoane, 369 de persoane au primit prima doză de vaccin iar 1.215 persoane au fost vaccinate cu doza a II-a de vaccin. Cele mai multe vaccinări s-au făcut în cursul zilei de marți la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean, unde au fost vaccinate 297 de persoane. La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 126 de persoane, 156 la Spitalul Municipal Rădăuți, 174 la Spitalul Siret, 156 la Spitalul Municipal Fălticeni și 130 de suceveni au fost vaccinați antiCovid 19 la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 132 de persoane, iar la centrele de la Colegiul Național ”ștefan cel Mare” și școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 11, respectiv 60 de persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de marți, doar două vaccinuri. Alte 60 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 50 la Sala de Sport Fălticeni și 70 la Casa de Cultură Siret.

Centrul comunitar de vaccinare amenajat în incinta Parcului Zoo din Rădăuți, este singurul din județ, unde nu s-a vaccinat nimeni în cursul zilei de marți.

Până acum, 51.623 de persoane au fost vaccinate în județul nostru cu o doză de vaccin anticovid 19 și 34.354 de persoane au primit ambele doze de vaccin. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

”Ștefanistul” David Turturean, olimpic internațional, își va continua studiile la prestigioasa Universitate MIT din SUA

David Turturean a aplicat la zeci de universități din Europa și din Statele Unite, fiind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *