Tuesday , May 17 2022

Ion Lungu: LA MULȚI ANI, dragii mei suceveni! (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a transmis un mesaj sucevenilor, în care le-a mulțumit pentru buna colaborare din anul care tocmai se încheie, pentru spiritul civic și pentru implicarea în gestionarea pandemiei și în campania de vaccinare.

Considerând că 2021 a fost un an bun pentru orașul Suceava, Ion Lungu le-a transmis sucevenilor La Mulți Ani, urări de sănătate și împliniri.

Mesajul primarului municipiului Suceava,  Ion Lungu:

Dragi suceveni,

Dați-mi voie ca la sfârșit de an să vă mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o în anul 2021, pentru spiritul dumneavoastră civic, pentru implicarea în campania de gestionare a pandemiei și  de vaccinare.

Anul 2021 a fost un an bun pentru orașul nostru, un an în care s-au realizat lucruri bune, a fost un an al investițiilor, un an al dezvoltării.

Vă doresc ca anul 2022 să vă aducă multă sănătate dumneavoastră și celor dragi, cu liniște și pace sufletească,  să întâmpinați anul 2022 cu speranță și încredere, să aveți bucurii și realizări alături de cei dragi.

LA MULȚI ANI, dragii mei suceveni!

Ion LUNGU, primarul municipiului Suceava

Vezi si

VIDEO – Misiune sub acoperire pentru statul mafiot. Zguduitor reportaj RECORDER despre frăția dintre traficanții de țigări suceveni și instituțiile statului

Jurnaliștii RECORDER au realizat o investigație bazată pe activitatea lui Ionel Cruț, o persoană însărcinată …

One comment

  1. Ar fi trebuit să vă abțineți de la înșiruirea realizărilor, care or fi fost pentru dumneavoastră, dar pentru noi, bătaia de joc a culminat cu această frumoasă zăpadă de Crăciun, care ne-a dus și ne duce la culmea disperării când trebuie să ieșim dintr-o parcare sau să parcurgem un teren în pantă. Rușine domnule primar! Dacă nu sunteți capabil să dezăpeziți parcările, aprobați închirierea locurilor de parcare de reședință, că le întreținem noi. Așa, am dezăpezit cu lopata până acum vreo 5 locuri, ca să găsească dimineața loc curat mașinile agenților economici care țin parcările ocupate de la 9 la 18. Căci pentru ei ați amenajat parcările dintre blocuri, nu pentru cetățeanul plătitor de taxe și impozite.