Thursday , September 29 2022

Intervenție a pompierilor cu șapte mașini de stingere la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Burla

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Burla, Volovăț, Milișăuți și Iaslovăț, au intervenit luni dimineata cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Burla.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodărești (construcții majoritare din lemn), cu pericol de propagare la vecinatăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:20.


Au ars depozitul de furaje, o anexă și o magazie pe o suprafață totală de aproximativ 125 de metri pătrați, circa 6 tone de fân, 10 metri cubi lemn de foc și alte bunuri. S-au degradat o parte din tabla acoperișului (15 metri pătrați) și izolația unui perete (18 metri pătrați) de la locuința unei gospodării învecinate.


Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului și alte două case de locuit, din gospodăriile învecinate.

FOTO: ISU Suceava

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …