Tuesday , May 17 2022

Inspectorii IȘJ Suceava promovează prin școli vaccinarea în rândul elevilor

Inspectoratul Școlar Județean Suceava continuă inițiativa ”Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli. Caravana vaccinării a ajuns, joi, la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

”În perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare”, a transmis inspectorul școlar general prof. Grigore Bocanci.

Inspectorul școlar general adjunct prof. Ciprian Anton, prezent la activitate, a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare și a felicitat elevii, mulțumind, în același timp, părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare. (O. N.)

 

Vezi si

VIDEO – Misiune sub acoperire pentru statul mafiot. Zguduitor reportaj RECORDER despre frăția dintre traficanții de țigări suceveni și instituțiile statului

Jurnaliștii RECORDER au realizat o investigație bazată pe activitatea lui Ionel Cruț, o persoană însărcinată …