Saturday , June 22 2024

Individ din Ipotești, arestat după ce și-ar fi lovit sălbatic fiicele de 10 și 15 ani

Pe 21 mai, la ora 21.23, polițiștii au fost sesizați prin  112 de către o femeie de 38 ani, din Ipotești, despre faptul că fostul soț, de 46 ani, provoacă scandal la domiciliu. Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost identificați cei doi, precum și cele două fiice minore ale lor, de 15 ani și de 10 ani. Femeia de 38 de ani a declarat  că a divorțat de fostul soț din anul 2023, luna august, și încă din acel moment situația dintre aceștia este una tensionată ca urmare faptului că procedura de partaj privind bunurile acestora nu a avut loc.

S-a stabilit că, în ziua respectivă, bărbatul s-a deplasat la imobilul unde locuiește fosta soție, iar în urma unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Ca urmare a conflictului verbal dintre cei doi, bărbatul a amenințat-o pe fosta soție și a distrus ușa de acces din partea din spate a imobilului.  În urma conflictului dintre cei doi soți, bărbatul de 46 de ani a încercat să discute cu cele două fiice ale sale, iar ca urmare a faptului că acestea nu au dorit să poarte un dialog cu tatăl lor aflat în stare de ebrietate, le-a lovit.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, inculpatul P.C. s-a deplasat la imobilul în care locuiește fosta sa soție, împreună cu fiicele sale minore, iar în cadrul discuțiilor în contradictoriu avute cu fosta sa soţie, a amenințat-o pe aceasta cu moartea, creându-i o stare de temere. Ulterior, acesta a distrus ușa de acces înspre terasa imobilului casei de locuit și le-a tras cu putere de păr cele două fiice minore timp de câteva minute, lovindu-le cap de cap, precum și cu capul lor în capul lui, în timp ce se aflau într-un loc public. În timpul agresiunii, fiica sa cea mică era dezbrăcată de la brâu în sus, deoarece în încercarea sa de a se elibera din mâinile tatălui s-a dezbrăcat de tricoul pe care îl purta.

La data de 23 mai 2024, pe numele pe numele  lui P.C. a fost luată măsura preventivă a reţinerii. A doua zi, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile,  pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare”,  „distrugere” și „tulburare a ordinii și liniștii publice”.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Vezi si

Femeie bătută de concubin în fața magazinului  Profi de pe strada Gheorghe Doja din Suceava

Vineri seara, la orele 22.30, M. Maria venea de la piața en gross Burdujeni spre …

One comment

  1. Și eu am făcut plângere penala Si am fost în tribunal Și de geaba El continua să dea în mine că într-un sac de box