Wednesday , June 29 2022

Încep lucrările de modernizare a drumului spre Dorohoi și a celui care leagă Vicovu de Sus de Rădăuți 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că s-a început modernizarea unor tronsoane importante de drumuri naționale și județene.

„Vești bune pentru modernizarea drumurilor naționale din județul Suceava. S-a început modernizarea DN 17 pe tronsoane importante și îi mulțumesc directorului general. … Pe la Palma, avem Marginea spre Putna și alte zone de modernizare”, a declarat Gheorghe Flutur după întâlnirea de marți, 21 iunie, de la „Sala Unirii” Suceava cu oficiali ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

El a adăugat despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) că a alocat destul de mulți bani Sucevei pentru modernizare a infrastructurii rutiere existente. Totodată, președintele CJ Suceava a spus că nu doar Cristian Pistol – directorul general al CNAIR – a fost la Suceava, ci și directorul regional, Mugurel Ovidiu Laicu.

„Important este că începe drumul spre Dorohoi, DN 29 A. Legătura cu Dorohoi pentru că se discută deschiderea punctului de frontieră de la Racovăț cu Ucraina. Şi de asemenea, drumul care leagă Vicovu de Sus de Rădăuți prin zona Gălănești, pentru că și acolo deschidem punctul de frontieră”, a concluzionat Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

Un alt apropiat al guvernatorului Cernăuților  acuzat de infracțiuni cu ajutoare umanitare

 Zelenski nu l-a demis pe Osaciuc nici la două săptămâni după ce Guvernul Ucrainei anunțase …