Saturday , May 8 2021

Incendiu pornit dintr-o saună la Complexul CIVICA din Șcheia. Degajări mari de fum (FOTO- VIDEO)

Pompierii militari ai subunităților din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului au intervenit miercuri seara cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la Sala de sport CIVICA (în care mai erau amenajate o saună și vestiare), din comuna Șcheia.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 300 mp), cu pericol de propagare la întreaga clădire, dar și la cele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:42.

Au ars: instalația electrică care deservea încăperea saunei, obiecte de mobilier, aparatură sportivă și altele. S-au degradat elemente de tâmplărie și pereții despărțitori.

Incendiul a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției, alte aparate sportive și bunuri din interior, precum și clădirile învecinate.

FOTO, VIDEO – ISU SUCEAVA

Vezi si

PTF Vicov – Crasna nu va fi dat în folosință nici în acest an. „P.R.” ucrainean pentru finalizarea unui alt punct de control la Probotești care și acesta stă închis de 11 ani  

Ucraina vrea să finalizeze până pe 24 august – dată la care statul vecin aniversează …