Saturday , March 25 2023

Handbalist turc, fost jucător la CSU Suceava, prins sub dărâmături împreună cu soția și copilul, după cutremurul din Turcia

Luni, 6 februarie, după cutremurul devastator din sud-estul Turciei, clubul de handbal masculin CSU Suceava a transmis un mesaj de susţinere după ce fostul său jucător Cemal Kutahya, în prezent jucător la Hatay SK, a fost prins sub dărâmături împreună cu soția și copilul lor. Cei trei sunt căutați de echipele de salvatori.

“Rugăciunile noastre se îndreaptă în aceste momente către Cemal Kutahya. Fostul jucător al echipei noastre a fost prins sub dărâmături împreună cu soţia şi copilul său în urma cutremurului care a avut loc în această dimineaţă în Turcia. În momentul de faţă cei trei sunt căutaţi de echipajele de salvare”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării CSU Suceava.

Cemal Kutahya, în vârstă de 32 de ani, a făcut parte din lotul echipei CSU Suceava în sezonul 2021-2022. Ulterior, interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia.

Luni dimineaţa, la ora 4.00, un cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade a zguduit provincia Kahramanmaras şi a afectat puternic şi alte zone – Gaziantep, Şanliurfa, Diyarbakir, Adana, Adiyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay şi Kilis. Acesta a fost urmat de un cutremur cu magnitudinea de 7,6 grade la ora 13:24 (10:24 GMT), cu epicentrul tot în Kahramanmaras, districtul Elbistan. În total au fost 105 de replici și e posibil să urmeze și altele. 2.824 de clădiri prăbuşindu-se după primul cutremur.

Peste 2.300 de persoane au fost ucise în Turcia și Siria şi 7.634 rănite în zece provincii din Turcia după seismele de luni. (O.S.)

Vezi si

Bucovina Rădăuți s-a impus în derby-ul cu Foresta. Ambele echipe vor juca în play-off pentru promovarea în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți a câștigat ultimul derby al sezonului regular al Ligii a III-a, după ce …