Sunday , June 20 2021

Tragedie la Clit. Un băiat de 17 ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un tractor (FOTO, VIDEO)

Adolescentul, de loc din Arbore, se afla sâmbătă seara într-un Audi condus de un tânăr de 20 de ani din Sucevița. La un moment dat, pe DN 2 E, pe raza localității Clit, în fața mașinii lor  a pătruns de pe un drum comunal un tractor cu disc. În urma impactului, băiatul de 17 ani a fost proiectat în afara mașinii, medicii sosiîi la fața locului nereușind să-l resusciteze

Sâmbătă, 8 mai 2021, în jurul orei 21.00, E. Ciprian, de 20 ani,  din comuna Sucevița, conducea autoturismul marca Audi A4, pe DN 2 E, de pe raza localității Clit, având direcția de deplasare dinspre Marginea înspre Solca. În partea din dreapta față se afla, în calitate de pasager, Băcilă Andrei, de 17 ani, din comuna Arbore.

La un moment dat, autoturismul condus de E. Ciprian a intrat în coliziune cu un tractor agricol prevăzut cu disc și grapă, condus de către H. Ovidiu, de 25 ani, localnic, care a pătruns pe DN 2 H de pe un drum comunal.

În urma impactului autoturismul Audi a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a direcției de deplasare și apoi într-un stâlp.

Pasagerul din partea dreapta a autoturismului, Băcilă Ion Andrei, a fost proiectat din mașină, suferind răni grave, iar în urma manevrelor de resuscitate efectuate de către cadrele medicale ajunse la fața locului, în jurul orei 22.20 a fost declarat decedat.

Conducătorul auto E. Cirpian a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde a fost diagnosticat cu ,,contuzionat accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală”.

Conducătorul tractorului agricol, H. Ovidiu nu a fost rănit în urma accidentului rutier. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Foto, video: ISU SUCEAVA

Vezi si

Accident pe centura Rădăuțiului; doi bărbați au fost transportați la spital

Vineri, 18 iunie, în jurul orei 22, a avut loc un accident rutier pe șoseaua …