Wednesday , June 7 2023

FOTO – Arbori căzuţi pe carosabil şi pe maşini din cauza zăpezii, în municipiul Suceava

Pompierii au avut mai multe intervenţii, luni dimineață, în diferite zone ale municipiului Suceava pentru îndepărtarea unor arbori căzuţi şi crengi căzute pe carosabil şi pe maşini din cauza vântului şi a zăpezii abundente din ultimele 24 de ore.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au acţionat cu o autospecială cu tehnică de primă intervenţie pentru degajarea de crengi căzute pe carosabil pe străzile Zorilor şi Scurtă, dar şi pentru îndepărtarea unor crengi şi a unui copac căzute pe carosabil, ce blocau intrarea pe strada Tăbăcarilor.

De asemenea, pe Aleea Saturn, în zona Pieței Mici, un arbore a căzut peste un autoturism, pompierii fiind chemați pentru îndepărtarea copacului și eliberarea drumului.

Ninsoarea care a căzut aproape fără oprire începând de duminică dimineață s-a depus în cantități mari pe copaci, mulți arbori fiind extrem de încărcați de zăpadă. (O.S.)

 

 

 

Vezi si

Un meci cât un sezon. Ceahlăul și Foresta joacă azi cu promovarea pe masă, la Piatra Neamț

Cele două formații se înfruntă astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul de sub Pietricica, …

One comment

  1. Acum ca sa ia arborii căzuţi pe carosabil şi pe maşini din cauza zăpezii… cum se procedeaza cu aplicatia SUMAL? Ca e posibil sa ti se confiste roaba cu care ai transporti.
    Intreb pentru un prieten…