Sunday , February 5 2023

FOTO. 53 de cupluri au sărbătorit Nunta de Aur la Primăria Suceava. Ion Lungu: Sunt modele în familiile lor și în comunitatea noastră suceveană

Vineri, 23 decembrie 2022, la Primăria Suceava au fost sărbătorite 53 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
La festivitatea organizată în sala de ședințe a Consiliului Local, primarul Ion Lungu a felicitat cele 53 de cupluri care au sărbătorit Nunta de Aur, arătând că sunt ”modele în famillile lor și în comunitatea noastră suceveană”.
” Avem sărbătorite 1.818 cupluri din anul 2005 până în prezent. Le-am urat un Crăciun cu liniște și pace sufletească și un An Nou cu sănătate, bucurii și realizări!”,a spus primarul Ion Lungu.
În cadrul oficierii solemne, fiecare cupl sărbătorit a primit un premiu de fidelitate în valoare de 1.000 lei, o diplomă de fidelitate „NUNTA DE AUR”, precum și un ghiveci cu o frumoasă ”crăciuniță”, ”ca un minim gest de recunoștință pentru cei care au fost devotați familiei și comunității”, după cum a precizat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

CSU Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la limită în fața celor de CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la limită, …