Thursday , April 8 2021

Focuri de armă, urmăriri şi aproximativ 8.000 de pachete cu țigări descoperite într-un Audi abandonat de contrabandiști la Nisipitu (VIDEO, FOTO)

Marti, 6 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, județul Suceava,  au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe raza localităţii Nisipitu, județul Suceava.

Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în viteză, fapt pentru care  polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice şi luminoase.  În vederea indisponibilizării autoturismului în cauză, polițiștii au tras trei focuri de armă înspre pneurile mașinii conform prevederilor legale, însă șoferul tot nu s-a oprit.

După aproximativ 4 km, mașina  a fost descoperită abandonată pe un drum forestier, iar în interiorul acesteia au fost găsite mai multe colete cu țigări.

Autovehiculul în cauză și coletele cu țigări au fost aduse la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.939 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 92.886 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională în valoare de 20.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Vezi si

Care sunt direcțiile pentru care primarul Sucevei vrea să atragă finanțare prin PNRR

Ion Lungu a declarat că insistă pentru o axă de finanțare pentru parcări subterane și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *