Saturday , May 18 2024

Flutur reia deplasările personale la podul de la Milișăuți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a deplasat în cursul zilei de luni, 15 aprilie, la podul de la Milișăuți. Deși este un obiectiv de investiții de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția regională de drumuri I Poduri Iași – nu o dată în anii trecuți președintele CJ Suceava se interesa despre situația podului respectiv, având în vedere importanța strategică a acestuia.

Pentru o perioadă, a reprioritizat intervențiile/deplasările sale lăsând pe seama altora ieșirile în spațiul public pe această temă. Nu și luni când – probabil pe fondul unor declarații tot mai optimiste postate îndeosebi de prefectul Alexandru Moldovan care se deplasează cu regularitate în zonă – unde a avut discuții cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, care a promis că în două luni de zile se va circula pe pod.

Am vrut să mă conving de stadiul lucrărilor, așa că am stat de vorbă cu muncitorii de la pod. Se livrează la armătura de fier beton și din urmă se toarnă un strat gros de beton urmând doua straturi de asfalt. Pentru cunoașterea corectă a situației, aici au lungit prea mult proiectarea și execuția podului. Cei de la drumurile naționale, responsabili de acest proiect, ar fi putut finaliza în urmă cu un an podul dacă ar fi ascultat sugestiile noastre. Sperăm să se țină de cuvânt acum și să rezolvăm problema traficului în zonă”, a spus președintele Consiliului Județean. (D.P.)

Vezi si

Economii de un milion de euro pe an la energia consumată de Spitalul Județean, după implementarea unui proiect de reabilitare

Proiectul tehnic și indicatorii tehnico-economici pentru renovarea energetică a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. …