Tuesday , January 31 2023

Flutur: “Bravo și succes, Daniel Cadariu! Suceava și Bucovina așteaptă mult de la tine!”

Președintele CJ Suceava și-a exprimat, joi, satisfacția că Daniel Cadariu, propunerea organizației liberale sucevene de ministru al IMM-urilor și Turismului, a lăsat „o bună primă impresie”, cu referire la „discursul coerent, de om bine pregătit” pe care senatorul PNL sucevean l-a avut la audierea în comisiile parlamentare

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur i-a urat succes noului ministru al Turismului, suceveanul Daniel Cadariu: „Bravo și succes, Daniel Cadariu! Suceava și Bucovina așteaptă mult de la tine!”, a transmis Gheorghe Flutur. De altfel, președintele CJ Suceava, și-a exprimat, joi, satisfacția că propunerea organizației liberale sucevene de ministru al IMM-urilor și Turismului, pentru ceea ce el a numit „o bună primă impresie” cu referire la „discursul coerent, de om bine pregătit” pe care senatorul PNL Daniel Cadariu l-a avut la audierea în comisiile parlamentare. „ A fost o surpriză plăcută și pentru mulți dintre cei care se așteptau să vadă și stângacii specifice debutului. Nu a fost așa”, a precizat, printre altele, președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a apreciat și faptul că noul ministru vrea să extindă proiecte de promovare turistică realizate în Bucovina și la nivel național. „Am fost mândru și emoționat când am văzut că vorbește de brandul Bucovina, de marile proiecte pe turism, Crăciun în Bucovina, Paștele în Bucovina, Pelerin în Bucovina, Hai în Bucovina și faptul că își propune să extindă acest gen de proiecte la nivel național”, a spus Gheorghe Flutur.

Aprecierile lui Gheorghe Flutur pentru prestația lui Daniel Cadariu în comisia de audieri au ținut de faptul că măsurile de sprijin pentru IMM-uri și sprijinul pentru sectorul HoReCa au fost scoase în evidență, ceea ce denotă că Daniel Cadariu a mers bine pregătit pe domeniile specifice postului, cunoscând urgențele și prezentând prioritatea introducerii tichetele de vacanță, sprijinul pentru turism balnear și pensiunile agroturistice. (D.P.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …

One comment

  1. Nu vor face nimic nici aceștia pentrucă ca interesul principal este să-și numească oamenii in funcțiile cheie pentru a pune mâna oe fonduri imense orin operațiuni ascunse, ads numitele inginerii financiare “frauduloase” .