Thursday , June 13 2024

Flutur anunță proiectul „Adâncata la Autostradă”. Primarul Cucu – un campion care a schimbat din temelii fața comunei

Președintele Flutur a avut numai cuvinte de laudă pentru un primar care a schimbat din temelii fața comunei Adâncata. Nu există capitol sau măsură pe bani europeni sau bugetari care să nu fie accesată de Viorel Cucu. Flutur a anunțat proiectul „Adâncata la Autostradă”, explicând că autostrada va avea un inel de descărcare în pădurea de la Adâncata, la hotar cu municipiul Suceava.
„Pentru noi, liberalii,” a spus președintele Flutur, „este ușor să dăm exemple de succes, arătând către Adâncata și Viorel Cucu. Facem asta când mergem la Zvoriștea, la Hănțești, la Zamostea, la Mitocu Dragomirnei și le cerem oamenilor să meargă pe mâna noastră, a liberalilor.”
Viorel Cucu s-a luptat enorm pentru aducerea gazului metan în comună.  El știe, la fel ca și oamenii din Adâncata, că socialiștii i-au împrumutat și s-a ajuns să plătească anual sute de milioane de lei datorii pentru un credit neperformant, prin programul „Utilități și Mediu””, a declarat Flutur, cel care, împreună cu liberalii, a adus în județul Suceava gaz metan prin programul „Anghel Saligny” pentru 59 de primării.
Sunt convins că, după ce am văzut pulsul oamenilor, aici va fi unul dintre cele mai frumoase scoruri pe care le vor obține liberalii suceveni. Bravo primarului harnic și bun gospodar, Viorel Cucu,” a concluzionat Flutur.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Vasile Rîmbu, primarul ales al Sucevei: Nu s-au luat decizii în privința posturilor de conducere ale Primăriei Suceava

Vasile Rîmbu, viitorul primar al municipiului Suceava, a declarat că până la preluarea oficială a …