Monday , December 4 2023

Festivalul “Cetatea de Rock a Sucevei” va avea loc în 19-20 august

Festivalul de rock de anul acesta va avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei și va fi redenumit. Potrivit directorului Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, denumirea festivalului, care era Bucovina Rock Castle, va fi de acum încolo “Cetatea de Rock a Sucevei” și se va des­fășura în intervalul 19-20 august.

Festivalul de rock de anul acesta va avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei, dar așa cum am anunțat cu o lună și jumătate în urmă, va fi redenumit.

Potrivit directorului Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu (foto), denumirea festivalului, care era Bucovina Rock Castle, va fi de acum încolo “Cetatea de Rock a Sucevei” și se va desfășura în intervalul 19-20 august.

Emil Ursu a reiterat cele specificate cu o precedentă ocazie cum că, spre deosebire de Bucovina Rock Castle care era organizat împreună cu Centrul Cultural Bucovina, festivalul Cetatea de Rock a Sucevei va fi organizat doar de Muzeul Național al Bucovinei.

De aceea, nu va putea fi pus un preț al biletului, însă participanții vor achita doar tariful de intrare în Cetatea de Scaun.

Practic, pentru două zile din luna august, la un interval scurt de timp față de un alt mare eveniment – Festivalul de Artă Medievală – Cetatea de Scaun a Sucevei devine Cetatea de Rock a Sucevei. În privința trupelor care vor fi invitate și a costurilor, Emil Ursu a spus că „încă discutăm … la sponsori nu prea sperăm deoarece pentru acest eveniment nu am avut niciodată mai mult de 10.000 lei … vom vedea”. (D.P.)

 

Vezi si

AJOFM și AJPIS Suceava suspendă greva generală și reiau programul cu publicul

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție …