Sunday , January 29 2023

Echipajele medicale ale seriviciului de Ambulanță vor acorda consultații la domiciliu

Acest serviciu este disponibil pentru început pentru locuitorii municipiului Suceava și a comunelor limitrofe

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava a anunțat că echipajele medicale SAJ vor acorda consultații la domiciliu, acolo unde situația o permite, în acest mod urmând ca pacienții care nu sunt urgențe să nu mai fie transportați la Unitatea de Primire Urgențe. Aceste consultații se vor acorda pe baza unei liste întocmite în urma solicitărilor venite din partea pacienților și se vor desfășura în municipiul Suceava cât și în comunele din zona Sucevei.

”Serviciul Județean de Ambulanță Suceava aduce la cunoștința populației orașului suceava și a comunelor limitrofe faptul că s-a încjeiat un contract de colaborare pentru compartimentul de consultații la domiciliu. Ținem să precizăm și faptul că acest serviciu este disponibil o dată la două zile, de la ora 8.00 până la ora 20.00”, a declarat medicul Adrian Săraru, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Suceava. Consultațiile la domiciliu au debutat luni, 28 noiembrie, și vor continua miercuri, vineri și duminică, urmând ca săptămâna viitoare să se acorde în zilele de marți, joi și sâmbătă. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …