Tuesday , January 31 2023

Drapelul României, arborat de Ziua Națională pe Muntele Rarău

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă a anunțat în dimineața zilei de 1 Decembrie că Drapelul Tricolor a fost arborat pe Muntele Rarău. “Serviciul Public Salvamont al Consiliului Județean Suceava marchează într-un mod deosebit Ziua Națională, arborând drapelul României pe Muntele Rarău”, a declarat Niculai Barbă.
Este de menționat că demersul salvamontiștilor suceveni a fost făcut în condițiile în care atât de sărbătoarea Sf. Ap. Andrei, cât și de Ziua Națională a României a fost emisă o avertizare meteorologică de Cod Portocaliu pentru toată zona de munte a județului Suceava, precum și pe zonele estice (montane) ale județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud. Condițiile meteo dificile nu i-au descurajat pe salvamontiștii suceveni.
“O adevărată echipă, ce oferă un serviciu public exemplar, mereu la înălțime, pe cel mai larg areal muntos al României, Salvamont Suceava înseamnă siguranță deplină pe cărări de munte și multe vieți salvate. La mulți ani, România!”, a încheiat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava. (D.P.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …