Saturday , September 18 2021

Dorin Goian va fi noul antrenor al Forestei

Fostul internațional Dorin Goian va fi noul antrenor al Forestei, urmând să-l înlocuiască pe banca tehnică de pe Areni pe Petre Grigoraș.

“În urma discuțiilor purtate în ultima perioadă, dorim să anunțăm faptul că în cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord cu domnul Dorin Goian în ceea ce privește funcția de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înțelegerea contractuală. Pe această cale dorim să asigurăm publicul sucevean că vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura așteptărilor suporterilor noștri”, a anuntat clubul sucevean.

În vârstă de 39 de ani, Dorin Goian urmează în acest moment cursurile pentru obținerea licenței PRO, cea mai înaltă în antrenorat în România, iar ucenicia și-a făcut-o la Bucovina Rădăuţi. (D.C.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Au fost reţinuți 4 bărbați din Șaru Dornei și Panaci, implicați în agresarea a doi jurnalişti şi a unui activist de mediu

Patru bărbaţi din comunele Șaru Dornei și Panaci, cu vârste cuprinse între 24 și 44 …

No comments

  1. Dorin Goian o personalitate in fotbalul roamnesc , din pacate cu administratia publica locala si judeteana actuala nu sunt sanse de performante …..
    Oricum ne vom duce din nou la stadion .