Friday , May 7 2021

Doi părinți îndurerați au demarat o campanie de donare de sânge pentru băiețelul lor de 4 ani

Copilul a suferit un grav accident de circulație vineri seara și este internat în comă, la Spitalul Județean Suceava. Cei care doresc să doneze, o pot face, indiferent de grupa de sânge pe care o au, trebuie doar să menționeze numele micuțului, Cuciureanu Popinciuc David Constantin

Un băiețel în vârstă de doar patru ani, a fost vineri seara victima unui accident rutier, petrecut pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava. În urma acestuia, micuțul a ajuns în comă la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Medicii l-au internat la secția de Terapie Intensivă dar starea copilului este foarte gravă și are nevoie de o cantitate însemnată de sânge. Disperați, părinții și apropiații familiei au demarat o campanie de donare de sânge pe rețelele de socializare și speră că vor reuși să salveze viața micuțului David Constantin. Cei care doresc să doneze, o pot face, indiferent de grupa de sânge pe care o au, trebuie doar să menționeze numele copilului, Cuciureanu Popinciuc David Constantin. ”URGENT! Cine poate ajuta un băiețel de 4 ani??? A suferit un accident și este în comă la Spitalul Județean Suceava, se caută donatori orice grupă,numele băiețelului este CUCIUREANU POPINCIUC DAVID CONSTANTIN, vă rog din suflet sa facem o faptă bună împreună! Va mulțumesc tuturor!”, este anunțul familiei postat pe rețelele de socializare.

Băiețelul se afla în mașină cu tatăl său în momentul accidentului, când un șofer a întors autoturismul fără a se asigura, și a intrat în coliziune cu autoturismul tatălui lui David, lovind mașina lateral, exact unde se afla băiatul. Un echipaj al Ambulanței s-a prezentat la fața locului și i-a acordat primul ajutor copilului, dar acesta era în stare de inconștiență. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Peste 200 de profesori din județul Suceava așteaptă plata orelor remediale

Programul național pilot de tip ”Școală după școală” se desfășoară de două luni de zile …