Monday , June 27 2022

Doi bărbați și două femei au fost arestați pentru că au intrat în toiul nopții într-o garsonieră de pe strada Mărășești, lovind și jefuind o tânără

În data de 21 iunie, la orele 03:25, Poliția municipiului Suceava a fost  sesizată de către V. Georgiana, de 21 ani, domiciliată în orașul Pantelimon, județul Ilfov, cu privire la faptul că în jurul orelor 02.45 a fost agresată și i-au fost sustrase bunuri personale din garsoniera se mutase cu chirie în ziua precedentă, pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

În urma  investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că  tânăra din Pantelimon le cunoătea pe cele patru persoane care au fost la ea în garsonierâ și că între ei a izbucnit un conflict.  Cele 4 persoane sunt B. Mihai de 31 ani, zis Miță, B. Ionela, de 20 ani, S. Alina de 19 ani și P. Georgian, de 19 ani.

Tânăra lovită  a fost prezentată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, stabilindu-se că prezintă echimoze ce pot necesita 3 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, au fost recuperate bunurile sustrase și predate acesteia.

Față de cei patru suspecți a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe 22 iunie  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis cererea formulată de procurorul care supraveghează urmărirea penală, fapt pentru care față de cei patru inculpați a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

 

Vezi si

Doi frați din Gura Putnei, reținuți după ce, în toiul nopții, au jefuit un bărbat pe o uliță din sat

Sâmbătă,  25 iunie 2022, în jurul orei 23:20,  C. Costel,  împreună cu fratele său, C. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.